Gordion’un hedefi uluslararası başarı

Türkiye Yüzme Federasyonunun 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan Türkiye Açık Su Yüzme Kış Şampiyonası (14+),11,12,13 Yaş Gelişim Grubu Yarışmaları European Aquatics OWS CUP Milli Takım Seçme Yarışları 8-11 Şubat  tarihleri arasında Gebze’de gerçekleştirildi. Erkekler, 2000m Serbest yarışında 125 numara ile yarışan 2012 doğumlu Gordion Spor Kulübü sporcusu  Yusuf Budeir 24:52.36 derecesi Türkiye Şampiyonu oldu. 64 numara ile yarışan Anıl Ulusoy ise 26:02.25 derecesi ilk sekize girerek madalya almaya hak kazandı.
Başkentin yüzmede başarılı kulüplerinden Gordion Spor Kulübünden müsabakalara katılan sporcular ise şöyle;  Eylül Akçakaya, Aysima İrena Yıldız, Buğlem Duru Algaç ,Cemre Buse Yılmaz, Ceren Neval Karagöz, Ceren Yağmur Algaç, Elif Nur Yılmaz ve Eylül Akçakaya katıldılar.
HEDEF ULUSLARARASI BAŞARIHedefledikleri Türkiye şampiyonluğunu kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Gordion Spor Kulübü Başantrenörü Tolga Hato, bundan sonraki hedeflerinin uluslararası başarılar olduğuna dikkat çekerek,  “Geçen yaz açık su milli takım kampında 3 sporcumuz ile başarılı bir kampın sonrasında antrenmanlarımıza yoğunluk vererek, 2024 yılı Açık Su Milli Takım Seçme Yarışlarında şampiyonluk hedeflemiştik ve çalışmalarımızın karşılığını alarak Türkiye Şampiyonu olduk, haftada 9 yüzme antrenmanı yapıyoruz. Hedefimiz yurt dışı” diye konuştu.